Webinars

H Endeavor διοργανώνει μια σειρά διαδικτυακών συναντήσεων με καλεσμένους ομιλητές οι οποίοι παρουσιάζουν τις σκέψεις και τις πρακτικές που εφαρμόζουν για την αντιμετώπιση της τρέχουσας παγκόσμιας κρίσης. Έτσι, οι πολλά υποσχόμενοι επιχειρηματίες του δικτύου μας θα έχουν τη δυνατότητα να προετοιμαστούν και να εξοπλιστούν κατάλληλα για το μέλλον. 

Αρχείο

Leading During Unpredictable Times

18 Αυγούστου

Η Endeavor Global προσκάλεσε τον Sal Giambanco για να συζητήσει για τη διαχείριση ταλέντου και την ηγεσία σε περιόδους αβεβαιότητας.

Leading Through Crisis with Brad Feld & Chris Schroeder

30 Ιουλίου

Η Endeavor Global προσκάλεσε τους Brad Feld, Managing Director, Foundry Group & Chris Schroeder, Endeavor Mentor & Venture Investor για να συζητήσουν για τη δημιουργία και την υποστήριξη επιχειρηματικών οικοσυστημάτων σε μία χρονική περίοδο κατά την οποία χρειαζόμαστε την επιχειρηματικότητα περισσότερο από ποτέ.

You Love Innovation: Future Pathfinders

28 Ιουλίου

Η Endeavor NWA προσκάλεσε τους Emily Heyward (Co-founder & Chief Brand Officer of Red Antler), Linda Rottenberg (Co-founder & CEO of Endeavor) και Arlan Hamilton (Founder of Backstage Capital) για να συζητήσουν για ένα εύρος θεμάτων από την τέχνη και τη μαγειρική μέχρι τη μουσική και την επιχειρηματικότητα.

Seafood Traceability: Τεχνολογικές Τάσεις και Λύσεις

22 Ιουλίου

Η Endeavor Greece προσκάλεσε τους Bryan Hitchcock (Executive Director, Global Food Traceability Center, IFT) & Thomas Burke (Food Traceability and Safety Scientist, IFT) για να συζητήσουν για όλες τις πτυχές του seafood traceability τις τεχνολογικές τάσεις και λύσεις.

Leading Through Crisis with Bruce Feiler

16 Ιουλίου

H Endeavor Global προσκάλεσε τον συγγραφέα Bruce Feiler για να συζητήσει για το νέο του βιβλίο ‘LIFE IS IN THE TRANSITIONS: Mastering Change at Any Age’, που αποκαλύπτει το πρώτο νέο μοντέλο στα τελευταία 50 χρόνια για την προσαρμογή στις μεταβολές της ζωής.

Δείτε το βίντεο

Μετά τον Κορονοϊό: Αξιοποιώντας νέες ευκαιρίες μέσω της καινοτομίας

26 Ιουνίου

Η Endeavor Spain, προσκάλεσε τους Ife Orioke (CCO, Flutterwave), Verónica Pascual (CEO, ASTI Technologies Group), Fernando Moncayo (Co-founder & Managing Director, Inspectorio) για να συζητήσουν πώς αξιοποιούν νέες ευκαιρίες μέσω της καινοτομίας μετά τον COVID-19, και πώς βρίσκουν νέες λύσεις στους τομείς της ρομποτικής, του fintech και της εφοδιαστικής αλυσίδας.

Δείτε το βίντεο

Ευκαιρίες για την επόμενη μέρα, μεταξύ startups και εταιρειών

24 Ιουνίου

Η Endeavor Spain προσκάλεσε ομιλητές από τις BASF, Boston Consulting Group, CEMEX, Citi, Endeavor, Microsoft και Telefonica, για να συζητήσουν πώς η κρίση του COVID-19, επαναπροσδιορίζει τη σχέση μεταξύ των εταιρειών και των startups και τις ευκαιρίες που θα προκύψουν στη νέα πραγματικότητα. Τη συζήτηση συντόνισε ο Josemaria Siota (IESE).

Εναλλακτικές Πηγές Χρηματοδότησης

24 Ιουνίου

Η Endeavor Global προσκάλεσε τους Andrew Kahn (Managing Director & CEO, Partners for Growth), Andy Tsao (Managing Director, Silicon Valley Bank) και Jasmine Saadati (Vice President, Silicon Valley Bank) να συζητήσουν για εναλλακτικές πηγές χρηματοδότησης, δεδομένης της δυσκολίας στην άντληση μετοχικών κεφαλαίων κατά τη διάρκεια της κρίσης.

Προκλήσεις για τους Οικονομικούς Διευθυντές στην μετά COVID-19 εποχή: Οικονομικός Προϋπολογισμός, Προβλέψεις και Διαχείριση Ρευστότητας

24 Ιουνίου

Η Endeavor Greece σε συνεργασία με την ΕΥ, προσκάλεσε τoυς Γιώργο Μητρόπουλο (Business Development Leader, EY Greece & Southeast), Χρήστο Βάρσο (Associate Partner, CFO Services, EY), Κωνσταντίνο Μόρο (Director, EY Advisory Services) & Κωνσταντίνο Μπάτσο (Corporate Finance Director, EY), για να συζητήσουν τις τρέχουσες προκλήσεις στη διαχείριση ρευστότητας, τον οικονομικό προϋπολογισμό και τις προβλέψεις στην μετά COVID-19 εποχή.

Η Κρίση από την Οπτική των Εργαζομένων

11 Ιουνίου

Η Endeavor Greece προσκάλεσε τη Μαρίκα Λάμπρου (Senior Business Advisor) για να συζητήσει σχετικά με το τι πραγματικά έχουν ανάγκη οι εργαζόμενοι από τις εταιρείες τους κατά την διάρκεια μίας κρίσης, όπως αυτή που βιώνουμε τώρα εν μέσω πανδημίας.

Αντιμετωπίζοντας την Κρίση με τον Marcelo Claure

11 Ιουνίου

Η Endeavor Global προσκάλεσε τον Marcelo Claure (CEO, SoftBank Group International; COO, SoftBank Group Corp. & Executive Chairman, WeWork) για να συζητήσουν το πώς μπορεί να ξεπεραστεί η παρούσα κρίση.

Δείτε το βίντεο

Παίρνοντας Σωστές Αποφάσεις

3 Ιουνίου

Η Endeavor Northwest Arkansas, προσκάλεσε την Πρόεδρό της, Elise Mitchell προκειμένου να μοιραστεί την εμπειρία και τις γνώσεις σχετικά με τη λήψη καλών αποφάσεων. Κατά τη διάρκεια της συζήτησης, η Elise παρουσίασε μία σειρά από εργαλεία που παρέχουν περισσότερη σαφήνεια, αυτοπεποίθηση, και σταθερότητα κατά τη λήψη αποφάσεων.

Το Μέλλον του Αγροδιατροφικού Τομέα στην Μετά COVID-19 Εποχή: Προκλήσεις και Ευκαιρίες Καινοτομίας

3 Ιουνίου

Η Endeavor Greece προσκάλεσε τον Άλκη Αλεξάνδρου (Αναπληρωτή Γενικό Διευθυντή, Τράπεζα Πειραιώς), τον Σωτήρη Μπαντά (CEO, Centaur Analytics), τον Κωνσταντίνο Μπαγινέτα (Γενικό Γραμματέα Αγροτικής Πολιτικής και Διαχείρισης Κοινοτικών Πόρων), τον Δημήτρη Ευαγγελόπουλο (Ιδρυτή & COO της Augmenta) και τον Στυλιανό Θεοδουλίδη (Γενικό Διευθυντή της Venus Growers) για να συζητήσουν για τις προκλήσεις και τις ευκαιρίες καινοτομίας στον αγροδιατροφικού τομέα στην μετά COVID-19 εποχή. Τη συζήτηση συντόνισε η Μαριάννα Σκυλακάκη. 

Διαβάστε το άρθρο / Δείτε το βίντεο

Αντιμετωπίζοντας την Κρίση με τους Jason Green & Bill Sahlman

28 Μαΐου

Η Endeavor Global προσκάλεσε τον Jason Green, Ιδρυτικό Ομόρρυθμο Εταίρο της Emergence, την κορυφαία εταιρεία πρώιμης φάσης που επικεντρώνεται σε συνεργασίες με ηγετικές εταιρείες υπολογιστικού νέφους, και τον Bill Sahlman, Ομότιμο Καθηγητή Διοίκησης Επιχειρήσεων στο Πανεπιστήμιο του Χάρβαρντ, για να συζητήσουν πώς μπορεί να ξεπεραστεί η παρούσα κρίση.

Περισσότερα για τους Επενδυτές: Παρατηρήσεις στους Όρους και στη Συμμετοχή Επενδυτών στο Σημερινό Περιβάλλον

27 Μαΐου

Η Endeavor Global προσκάλεσε τον Dan Green και τον Jesse Mossier από την Gunderson Dettmer να πραγματοποιήσουν μια συζήτηση σχετικά με την άντληση κεφαλαίου για ιδρυτές επιχειρήσεων που έχουν τη βάση τους στη Λατινική Αμερική. Επιπλέον, παρουσιάζουν νέους επενδυτικούς όρους στο τρέχον περιβάλλον, αναλύουν πώς συνεργάζεται κανείς με επενδυτές οι οποίοι τώρα δείχνουν περισσότερο ενδιαφέρον και είναι πιο προσιτοί, εξηγούν πώς διαπραγματεύεται κανείς μια μείωση χρηματοδότησης όταν έχει μικρότερο πλεονέκτημα και το τι μπορεί να κάνει κανείς για να κάνει την επιχείρησή του πιο ελκυστική στους επενδυτές. 

Μάρκετινγκ και Επωνυμία Προϊόντων

27 Μαΐου

Η Endeavor Miami και η Endeavor Detroit προσκάλεσαν τον Roni Cunha (πρώην Marketing Director στη Netshoes), την Bridget Russo (Επικεφαλής Μάρκετινγκ στη Bloomscape), και τον Alex O’ Dell (Επιχειρηματίας της Endeavor, Συνιδρυτής & COO στη Floyd) για να συζητήσουν τις επιπτώσεις της τρέχουσας συγκυρίας στους τομείς του μάρκετινγκ και της επωνυμίας προϊόντων (branding). 

Αντιμετωπίζοντας την Κρίση με τον Kevin Ryan

14 Μαΐου

Η Endeavor Global προσκάλεσε τον Kevin Ryan, Πρεσβευτή της Endeavor, μέντορα και ιδρυτή αρκετών εταιρειών που έγινε πασίγνωστος μέσω της DoubleClick (οι μετοχές της διατέθηκαν δημόσια, κατόπιν αγοράστηκε από την Google για 3,1 δισεκατομμύρια δολάρια), με την Business Insider (η οποία πωλήθηκε για 442 εκατομμύρια δολλάρια), την MongoDB (της οποίας οι μετοχές εκτιμήθηκαν στο πλαίσιο της Δημόσιας Προσφοράς της για 1,2 δισεκατομμύρια), και με τη Zola.com (η οποία έχει εκτιμηθεί για 1 δις δολάρια) για να μιλήσει για το πώς μπορεί να ξεπεραστεί η παρούσα κρίση.  

Διαβάστε το άρθρο / Παρακολουθήστε το βίντεο

Η Ζωή μετά τον Ιό: Πώς Αντιμετωπίζουν την Παρούσα Κρίση οι Επιχειρηματίες της Endeavor

8 Μαΐου

Η Endeavor Global προσκαλεί τους Endeavor Entrepreneurs  Eloi Gómez Cal (Διευθύνουσα Σύμβουλος της Jeff), Hendy Setiono (Πρόεδρος της Babarafi) & Edu Ourivio (Συνιδρυτής της Grupo Trigo) να μοιραστούν την εμπειρία τους, τις θέσεις και τη δράση που ανέπτυξαν για να αντιμετωπίσουν την τρέχουσα κρίση. Ανέδειξαν τις ευκαιρίες που προκύπτουν σε κάθε περίπτωση για να μεταδώσουν ένα θετικό μήνυμα στο επιχειρηματικό οικοσύστημα.

Παρακολουθήστε το βίντεο

Μην Αφήσετε μια Κρίση να Πάει Χαμένη, με τον Taddy Hall

7 Μαΐου

Η Endeavor Peru προσκάλεσε τον Taddy Hall, Ανώτερο Εταίρο στη Lippincott, μέντορα της Endeavor και ειδικό σε θέματα καινοτομίας, να παρουσιάσει τα απαραίτητα βήματα που πρέπει να κάνει κανείς για να ανιχνεύσει τις ευκαιρίες που προκύπτουν σε καιρό κρίσης, και να αναλάβει δράση για να χρηματοδοτήσει την επιχείρησή του. 

Διαβάστε το άρθρο / Παρακολουθήστε το βίντεο

Αντιμετωπίζοντας την Κρίση με τον Marcos Galperin

7 Μαΐου

Η Endeavor Global προσκάλεσε τον Marcos Galperin, μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Endeavor και Συνιδρυτή της MercadoLibre για να μας μιλήσει για την αντιμετώπιση της τρέχουσας κρίσης.

Ένα Σχέδιο Διευθύνοντα Σύμβουλου για τον Κορονοϊό: Προστασία, Ανάκτηση και Αναδιάρθρωση

6 Μαΐου

Η Endeavor Global προσκάλεσε τον Miguel Simoes de Melo, Συνεταίρο της Bain, να πραγματοποιήσει ένα σεμινάριο με έμφαση στις ευκαιρίες χρηματοδότησης και την επίτευξη ανάπτυξης κατά τη διάρκεια της κρίσης που προκάλεσε η πανδημία του COVID-19. 

Παρακολουθήστε το βίντεο

Rethink: Ηγεσία σε Καιρό Κρίσης

30 Απριλίου

Η Endeavor Greece προσκάλεσε τα μέλη του διοικητικού της συμβουλίου, Ευτύχιο Βασιλάκη (Αντιπρόεδρος της Aegean Airlines), Βλάσση Γεωργάτο (Διευθύνων Σύμβουλος της Γρηγόρρης) και Βασίλη Φουρλή (Εκτελεστικός Πρόεδρος της Fourlis S.A) για να ποσφέρουν συμβουλές σε επιχειρηματίες σχετικά με τις προκλήσεις που επιφυλάσσει αυτή η απρόβλεπτη και ταραχώδης εποχή στην ηγεσία των επιχειρήσεων. Συντονιστής της συζήτησης ήταν ο Παύλος Τσίμας (Δημοσιογράφος).

Διαβάστε το άρθρο / Παρακολουθήστε το βίντεο

Rethink: Άντληση Κεφαλαίου εν μέσω Παγκόσμιας Κρίσης

23 Απριλίου

Η Endeavor Greece προσκάλεσε τον Νίκο Μπονάτσο (Managing Director στην General Catalyst), τον Νίκο Καλλιαγκόπουλο (Principal στην Prime Ventures) και τον Γιάννη Τσακίρη (Υφυπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων της Ελληνικής Δημοκρατίας) να συζητήσουν για το πώς αντιδρούν τα παγκόσμια Venture Capitals στην κρίση και να προσδιορίσουν τους κεντρικούς παράγοντες που θα πρέπει να συνυπολογίσουν οι επιχειρηματίες καθώς αναπροσαρμόζουν τα σχέδια άντλησης χρηματοδότησης. Θα ακολουθήσει συζήτηση με εκπροσώπους του Venture Capital από την Ελλάδα. 

Διαβάστε το άρθρο / Παρακολουθήστε στο βίντεο

Αντιμετωπίζοντας την Κρίση με τους Martin Escobari, Nico Szekasy και Shailesh Rao

23 Απριλίου

Ο Martin Escobari (από την General Atlantic), ο Nico Szekasy (από την Kaszek Ventures), και ο Shailesh Rao (πρώην στέλεχος της TPG) πραγματοποίησαν μαζί με τη Linda Rottenberg τη δεύτερη συνέχεια του προγράμματος Endeavor Presents: Leading Through Crisis (Η Endeavor παρουσιάζει: Αντιμετωπίζοντας την Κρίση), μια νέα σειρά εβδομαδιαίων σεμιναρίων στρατηγικής για τους επιχειρηματίες της Endeavor. 

Παρακολουθήστε το βίντεο

 
Επίκαιροι Κίνδυνοι & Προοπτικές στο χώρο της Fintech: Η Μελέτη Περίπτωσης της Ant Financial 

21 Απριλίου

Η Endeavor Global προσκάλεσε την Meng Yan, Επικεφαλής των Διεθνών Συνεργασιών στην Ant Financial σε όλο τον κόσμο, να μοιραστεί μαζί μας όσα έμαθε για τον τρόπο που οι εταιρείες fintech διαχειρίζονται τον κίνδυνο και εκμεταλλεύονται τις νέες προοπτικές στην τρέχουσα οικονομική συγκυρία.

Σχεδιασμός & Διοίκηση Απομακρυσμένων Ομάδων Πωλήσεων

20 Απριλίου

Η Endeavor Global προσκάλεσε τον Matt Cameron, επικεφαλής Πωλήσεων στο Τμήμα Πωλήσεων της SaaSy, για να μιλήσει για την κατάρτιση ενός νέου σχεδίου δράσης που θα είναι εφικτό, θα προβλέπει τυχόν διοθρωτικές κινήσεις και θα δίνει έμφαση σε όλα όσα πρέπει να προσέξει κανείς όταν διοικεί ομάδες πωλήσεων. Επιπλέον, θα μιλήσει για το πώς μπορεί να υποστηρίξει κανείς ανθρώπους σε καιρό κρίσης και να τους βοηθήσει να έχουν υψηλό ηθικό, καθώς και για το πώς διοικεί κανείς εργαζόμενους σε απομακρυσμένα περιβάλλοντα.  

Παρακολουθήστε το βίντεο

Αντιμετωπίζοντας την Kρίση, με τον Reid Hoffman

16 Απριλίου

Η Endeavor Global προσκάλεσε τον Reid Hoffman (Συνιδρυτή του LinkedIn; Εταίρο στην Greylock Partners; Πρόεδρο του Endeavor Catalyst και μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Endeavor Global), τη Linda Rottenberg (Συνιδρύτρια & Διευθύνουσα Σύμβουλο της Endeavor) και τον Allen Taylor (Managing Director του Endeavor Catalyst) να συζητήσουν για την άντληση κεφαλαίου, τον ταμειακό προγραμματισμό, και την αντιμετώπιση της τρέχουσας κρίσης. 

Παρακολουθήστε το βίντεο

Πώς να Προγραμματίσετε τις Τραπεζικές Συναλλαγές, τις Πληρωμές και το Fintech για τη Νέα Κανονικότητα

15 Απριλίου

Η Anabel Perez, επιχειρηματίας της Endeavor Miami και Πρόεδρος & Διευθύνουσα Σύμβουλος της NovoPayment, μαζί με την EY και τη Visa προσκαλεί τον Kevin Fox (Αντιπρόεδρος Πωλήσεων στη NovoPayment), τον Rodrigo Dantas e Silva (Διευθυντής Πωλήσεων για την Αμερική, EY), τον Ruben Salazar Genoves (Ανώτερος Αντιπρόεδρος, Επικεφαλής Προϊόντων & Λύσεων, Visa LAC) και τον Matthew Hatch (Εταίρος στην Americas FinTech και Επικεφαλής Οικονομικών Υπηρεσιών στις Αναπτυσσόμενες Αγορές της EY) να μοιραστούν τις σκέψεις και τα συγκεκριμένα βήματα που μπορεί να πραγματοποιήσει κανείς τους επόμενους μήνες για να προετοιμαστεί για τη νέα πραγματικότητα στο χώρο των πληρωμών και των οικονομικών υπηρεσιών. 

Ρήξη στην Αλυσίδα Εφοδιασμού Τροφίμων

14 Απριλίου
  

Η Endeavor Greece προσκάλεσε τη Μαρία Βελισσαρίου, Διευθύντρια Επιστήμης και Τεχνολογίας, στο Ινστιτούτο Τεχνολόγων Τροφίμων (IFT),  για να μας μιλήσει για τις μεγάλες προκλήσεις στην αλυσίδα εφοδιασμού στον τομέα Τροφίμων & Ποτών. Η κα Βελισσαρίου επικεντρώθηκε σε θέματα ασφάλειας τροφίμων (βέλτιστες  πρακτικές, συμβουλές από την παγκόσμια εμπειρία για τη διαχείριση των πρώτων υλών, κλπ.), την υλικοτεχνική υποδομή, και για τις προτιμήσεις των καταναλωτών. 

Διαβάστε το άρθρο / Ακούστε την ηχογράφηση

Rethink: Στρατηγική και Σχεδιασμός στην εποχή του Covid-19

9 Απριλίου

Η Endeavor Greece προσκάλεσε την Πρόεδρο του Διοικητικού Συμβουλίου της, κα Κωνστάντζα Σμπώκου Κωνσταντακοπούλου, Συνιδρύτρια & Διευθύνουσα Σύμβουλο της Phāea Resorts και Επικεφαλής του Τμήματος Αρχιτεκτονικού Σχεδιασμού της Τ.Ε.ΜΕΣ, τον Γρηγόρη Ζαριφόπουλο, Υφυπουργό για θέματα Ψηφιακής Διακυβέρνησης της Ελληνικής Δημοκρατίας, τον Φιλ Αγγελίδη, πρώην ταμία της Πολιτείας της Καλιφόρνιας και διακεκριμένο οικονομολόγο, και τον Στέλιο Παπαδόπουλο, πρόεδρο της Biogen, μιας αμερικανικής πολυεθνικής εταιρείας βιοτεχνολογίας με έσοδα 12 δις το χρόνο, για να συζητήσουν για την εξέλιξη της κρίσης και τα επόμενα μέτρα που πρέπει να ληφθούν τόσο στην Ελλάδα όσο και στον υπόλοιπο κόσμο. Τη συζήτηση συντόνισε ο Ανδρέας Σταυρόπουλος, συνεταίρος της επενδυτικής εταιρείας Threshold Ventures. 

Διαβάστε το άρθρο/ Ακούστε την ηχογράφηση / Παρακολουθήστε το βίντεο

Συζήτηση με την Nadine Hachach

9 Απριλίου

Η Endeavor Lebanon προσκάλεσε την Nadine Hachach, Endeavor Entrepreneur & Ιδρύτρια της Proximie, για να μιλήσει για τη διοίκηση μιας εταιρείας που δραστηριοποιείται σε παγκόσμιο επίπεδο και για την άντληση κεφαλαίων σε περιόδους κρίσης.  

Αναζήτηση Υποψήφιων Εργαζομένων και Ένταξη Νέου Προσωπικού, Ανώτερος Αντιπρόεδρος της Xapo

8 Απριλίου

Η Endeavor Global προσκάλεσε την Alejandra Herrera, Ανώτερη Αντιπρόεδρο Προσωπικού της Xapo, για να αναδείξει τις βέλτιστες πρακτικές, τα πλαίσια για την πρόσληψη και την ένταξη προσωπικού από απόσταση έχοντας τη Xapo ως περίπτωση μελέτης – μια εταιρεία που λειτουργεί αποκλειστικά εξ αποστάσεως.

Ακούστε την ηχογράφηση

Επίκαιροι Κίνδυνοι & Προοπτικές στην Edtech & στο Τοπίο των Επενδύσεων

7 Απριλίου

Η Endeavor Global προσκάλεσε τον Victor Hu και την ομάδα του από τη Lumos Capital, ένα επενδυτικό κεφάλαιο προσανατολισμένο στην τεχνολογία της εκπαίδευσης και στην ανάπτυξη ανθρώπινου κεφαλαίου, να μας μιλήσει για τους πρόσφατους κινδύνους και τις προοπτικές στην Τεχνολογία Εκπαίδευσης, καθώς και για το επενδυτικό τοπίο σε μακροπρόθεσμη και βραχυπρόθεσμη βάση. 

Παρακολουθήστε το βίντεο

Η Ηγεσία σε Απρόβλεπτες Εποχές

6 Απριλίου

Η Endeavor Saudi Arabia προσκάλεσε τον  Nicolai Tillisch, serial entrepreneur, coach που ειδικεύεται σε θέματα ηγεσίας και συγγραφέα, για να μας συμβουλεύσει για το πώς ένας ηγέτης μπορεί να διαχειριστεί την αβεβαιότητα και να προτείνει πρακτικές συμβουλές για τη λήψη αποφάσεων και την εργασία σε ένα απρόβλεπτο περιβάλλον. 

Η κατάσταση της Αγοράς Λογισμικού στην Εποχή του Κορονοϊού

3 Απριλίου

Η Endeavor Atlanta προσκάλεσε τον John Kanan, Εταίρο στην Bain & Company, να μας μιλήσει για τον αντίκτυπο της κρίσης που προκάλεσε η νόσος του  COVID-19 στις επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στην αγορά λογισμικού.

Αντιμέτωποι με την Πρόκληση: Η Καλύτερη Δυνατή Ηγεσία σε Εποχές Αβεβαιότητας

4 Συνέχειες

Η Endeavor Northwest Arkansas προσκάλεσε την πρόεδρό της, Elise Mitchell, η οποία έχει διατελέσει τρεις φορές Διευθύνουσα Σύμβουλος με περισσότερα από 20 χρόνια εμπειρίας ως επιτυχημένη επιχειρηματίας και σε θέσεις ηγεσίας πολυεθνικών εταιρειών, να συμβουλεύσει τους επιχειρηματίες πώς να παραμένουν ψύχραιμοι  σε περιόδους μεγάλης πίεσης, να παίρνουν τις σωστές επιχειρηματικές αποφάσεις και να βοηθούν τις ομάδες τους να προσαρμόζονται στις αλλαγές. 

Συζήτηση για τον Αντίκτυπο του COVID-19 στο Επιχειρηματικό Κεφάλαιο & στην Άντληση Κεφαλαίου

31 Μαρτίου

Η Endeavor Global προσκάλεσε τον Chris Rogers (Εταίρο στη Lumia Capital) & τον Pueo Keffer (Managing Director στην Access Technology Investors) να συζητήσουν πώς θα πρέπει οι επιχειρηματίες να προσαρμοστούν στο νέο αυτό κόσμο σε σχέση με την άντληση κεφαλαίων και την πρόσβαση στο κεφάλαιο, καθώς και να προσδιορίσουν τους κεντρικούς παράγοντες που θα πρέπει να λάβουν υπόψη τους οι επιχειρηματίες στο χρηματοοικονομικό σχεδιασμό τους για το 2020. 

Διαβάστε το άρθρο / Ακούστε την ηχογράφηση

Πλεύση σε Φουρτουνιασμένα Νερά: Οι Προκλήσεις του Σήμερα για Εσάς, την Ομάδα και την Επιχείρησή σας

31 Μαρτίου

Η Endeavor Global προσκάλεσε τον Dan MacCombie (Evryman) να μας παρουσιάσει τις εμπειρίες του και να μας εκθέσει το πλαίσιο στο οποίο οι ηγέτες και οι επιχειρηματίες μπορούν να επεξεργαστούν με επιτυχία όλες τις προκλήσεις που εμφανίζονται ενώ παράλληλα προγραμματίζουν με σύνεση το μέλλον. 

Ακούστε την ηχογράφηση

Το Σχέδιο ενός Διευθύνοντα Συμβούλου για τον Κορονοϊό: Άμεσες Ενέργειες

30 Μαρτίου

Η Endeavor προσκάλεσε τον Miguel Simoes de Melo, Εταίρο στην Bain, να πραγματοποιήσει μια παρουσίαση σχετικά με τον στρατηγικό σχεδιασμό και μετασχηματισμό σε εποχές αβεβαιότητας, ύφεσης και υψηλών κινδύνων. 

Ακούστε την ηχογράφηση

Ο Αντίκτυπος του COVID-19 στον Τομέα των Λιανικών Πωλήσεων και η Αντιμετώπισή του: Το Ιταλικό Παράδειγμα

27 Μαρτίου

Η Endeavor Italy προσκάλεσε τον Endeavor Entrepreneur Enrico Casati, Ιδρυτή της Velasca –της κορυφαίας εταιρείας χειροποίητων παπουτσιών στην Ιταλία– να μας μιλήσει για την εμπειρία του στη διαχείριση της τρέχουσας κρίσης του κορονοϊού σε έναν από τους κλάδους που έχει πληγεί περισσότερο – τις λιανικές πωλήσεις. 

Διαβάστε το άρθρο / Ακούστε την ηχογράφηση

Ομάδα Εργασίας της Endeavor για την Αντιμετώπιση της Κρίσης του COVID-19

27 Μαρτίου

Η Endeavor Global προσκάλεσε επιχειρηματίες της Endeavor σε μια εξ’ αποστάσεως συνεδρίαση για να μοιραστούν τις εμπειρίες και τις στρατηγικές αντιμετώπισης της κρίσης του COVID-19.

Συμβουλές από έναν Έμπειρο Επενδυτή 

26 Μαρτίου

Η Endeavor Indonesia προσκάλεσε τον Nick Nash, Συνιδρυτή και Managing Partner της Asia Partners, να μας εκθέσει τις σκέψεις του για την αντιμετώπιση της κρίσης, για την άντληση κεφαλαίων στη νέα «κανονικότητα», τη διαχείριση του προϋπολογισμού και τη μείωση του κόστους, καθώς και για την αλλαγή στόχου μιας επιχείρησης, από την ανάπτυξη στην επιβίωση. 

Μένοντας Όρθιοι: Πόσο αντέχει κανείς μέχρι να του Τελειώσουν τα Χρήματα;

25 Μαρτίου

Η Endeavor Global προσκάλεσε τον Ed Capaldi, Σύμβουλο Στρατηγικής & Coach Ευέλικτης Επιχειρηματικότητας, να υποστηρίξει οξυδερκείς Διευθύνοντες Συμβούλους και Επιχειρηματίες με εμπροσθοβαρή σκέψη να πετύχουν ανάπτυξη μέσα σε αυτή τη χαοτική εποχή, να συζητήσουν για τη διαχείριση των κεφαλαιακών ροών και να διαχειριστούν την κρίση ρευστότητας σε αυτή την εποχή αβεβαιότητας.  

Ακούστε την ηχογράφηση

Συζήτηση με τον Nirmal Rajaram

25 Μαρτίου

Η Endeavor Global προσκάλεσε τον Nirmal Rajaram, επιχειρηματία της Endeavor Indonesia & Πρόεδρο της Cita Rasa Prima, να μοιραστεί τις σκέψεις και τις απόψεις του για τη διαχείριση της αλυσίδας των 200 εστιατορίων του κατά τη διάρκεια της κρίσης του COVID-19. 

Διαβάστε το άρθρο / Ακούστε την ηχογράφηση

Ο Αντίκτυπος του COVID-19: Μια Άποψη από το Χώρο της Βιομηχανίας

24 Μαρτίου

Η Endeavor Italy προσκάλεσε τον Guido Iannone, Γενικό Διευθυντή του Ομίλου Nuceria (έναν από τους κορυφαίους ευρωπαϊκούς ομίλους στην παραγωγή συσκευασίας), να μοιραστεί τις σκέψεις και τις απόψεις του από τη διαχείριση του οικονομικού lockdown κατά τη διάρκεια της έκτακτης ανάγκης που προέκυψε από την ασθένεια του κορονοϊού.

Διαβάστε το άρθρο / Ακούστε την ηχογράφηση

Διαχείριση Ρευστότητας στην Εποχή της Κρίσης

23 Μαρτίου

Η Endeavor Egypt προσκάλεσε τον Ahmed Wahby, Διευθύνοντα Σύμβουλο του Εκπαιδευτικού Επενδυτικού Ταμείου GEMS στην Αίγυπτο & πρώην Οικονομικό Διευθυντή στην Procter & Gamble για την περιοχή της Εγγύς Ανατολής, για να συζητήσει μαζί μας τη διαχείριση της ρευστότητας στην εποχή της κρίσης.

Πώς να Διατηρηθεί/ Ενισχυθεί η Κουλτούρα μιας Επιχείρησης σε Περίοδο Κρίσης

19 Μαρτίου

Η Endeavor Greece προσκάλεσε την Aline de Lucca, Επιχειρηματικό Εταίρο της Google στον τομέα του Ανθρώπινου Δυναμικού (HR), την Jill Medhaug, Επιχειρηματικό Εταίρο της NOKIA & την Alison Lohr, Αντιπρόεδρο Εταιρικής Στρατηγικής της Egon Zehnder, να συζητήσουν για τον τρόπο που οι πολυεθνικές εταιρείες χειρίζονται την τρέχουσα κατάσταση από την οπτική του τομέα του Ανθρώπινου Δυναμικού. 

Διαβάστε το άρθρο / Ακούστε την ηχογράφηση

1:1 Σεμινάριο με τον Davide Dattoli

18 Μαρτίου

Η Endeavor Spain προσκάλεσε τον επιχειρηματία της Endeavor Davide Dattoli, συνιδρυτή & Διευθύνοντα Σύμβουλο της Talent Garden, να μοιραστεί τις σκέψεις και τις απόψεις, καθώς και τις βέλτιστες πρακτικές που εφάρμοσε η επιχείρησή του κατά την κρίση COVID-19. 

Διαβάστε το άρθρο / Ακούστε την ηχογράφηση

Ο Αντίκτυπος της Κρίσης του COVID-19 σε Αλυσίδες Εστιατορίων

16 Μαρτίου

Η Endeavor Italy προσκάλεσε τον Alberto Cartasegna, Ιδρυτή της Miscusi, να μας πληροφορήσει για τον τρόπο που η Miscusi αντιμετωπίζει την έκτακτη ανάγκη που προκάλεσε η νόσος του Covid-19. 

Διαβάστε το άρθρο / Ακούστε την ηχογράφηση

Ερωτήσεις & Απαντήσεις με τον Θεόδωρο Σκυλακάκη

17 Μαρτίου

Η Endeavor Greece προσκάλεσε τον Θεόδωρο Σκυλακάκη, τον Έλληνα Υφυπουργό Δημοσιονομικής Πολιτικής, για να συζητήσει με Έλληνες επιχειρηματίες για τον αντίκτυπο που έχει ως τώρα ο COVID-19 στις επιχειρήσεις και τα μέτρα που πρέπει να υιοθετήσει κανείς για να αντιμετωπίσει την κρίση.

Copy link
Powered by Social Snap