ΑΞΙΕΣ

Ο ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙAΣ ΣΤΟ ΕΠΙΚΕΝΤΡΟ
Ένας οργανισμός από και για επιχειρηματίες.

 

Θεμελιώδης αξία μας είναι να ανταποκρινόμαστε στις ανάγκες εξέλιξης των ανερχόμενων επιχειρηματιών μας, ενώ προσαρμόζουμε τις ενέργειές μας για να τους παρέχουμε την καλύτερη δυνατή υποστήριξη. Σε αντάλλαγμα, ζητούμε από τους entrepreneur μας να δεσμευτούν ότι θα διαδραματίσουν πολλαπλούς ρόλους στον οργανισμό μας: θα λειτουργήσουν ως μέντορες, ως panelists, ως πρεσβευτές, ως μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου και ως επενδυτές του Endeavor Catalyst.

 

ONE ENDEAVOR
Το πάθος μας για την επιχειρηματικότητα που μετασχηματίζει την κοινωνία δεν γνωρίζει όρια.

 

Με την κοινή αποστολή που μας ενώνει, σεβόμαστε τις διαφορές μας και παρακινούμε ο ένας τον άλλο σε πιο φιλόδοξους στόχους που θα μας ενώσουν. Κάθε ευκαιρία που δίνεται για συνεργασία πέρα από τα γεωγραφικά σύνορα είναι ευπρόσδεκτη και αφιερώνουμε όλη μας την ενέργεια για να ενεργοποιήσουμε πολύτιμες διασυνδέσεις στο δίκτυό μας. Γιορτάζουμε τις παγκόσμιες επιτυχίες μας σαν να είναι τοπικές νίκες. Είμαστε πολύ πιο ισχυροί ως ένας ενωμένος οργανισμός, παρά ως σύνολο των ήδη δυνατών μελών μας.

 

ΔΙΚΤΥΟ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗΣ
Η κοινότητά μας βασίζεται στο σεβασμό και στην αμοιβαία εμπιστοσύνη.

 

Η Endeavor επιδιώκει να μετασχηματίσει το επιχειρηματικό τοπίο βοηθώντας ταλαντούχους επιχειρηματίες να αντιμετωπίσουν τις πιο απαιτητικές επιχειρηματικές (και ενίοτε προσωπικές) προκλήσεις. Η δημιουργία μίας ειλικρινούς και έμπιστης σχέσης με τους επιχειρηματίες μας, είναι καθοριστικής σημασίας για την αποστολή μας καθώς βοηθά στο να τους παρέχουμε καλύτερη υποστήριξη και να επιτύχουμε μαζί το βέλτιστο αποτέλεσμα.

 

ΥΨΗΛΟΙ ΣΤΟΧΟΙ
Όταν μας αποκαλούν παράτολμους, το θεωρούμε προτέρημα και θέτουμε τους πιο φιλόδοξους στόχους.

 

Θέτουμε υψηλούς στόχους, επιζητούμε τα κρίσιμα ερωτήματα και τις αντίθετες απόψεις, ενώ εργαζόμαστε για να υποστηρίξουμε τις ανάγκες και τις φιλοδοξίες των επιχειρηματιών μας. 

ΕΠΕΝΔΥΣΗ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ
Αγωνιζόμαστε για να πολλαπλασιάσουμε την επιρροή μας

 

Δεσμευόμαστε να μεγιστοποιήσουμε την αλλαγή και την καινοτομία, επενδύοντας στη νέα γενιά ηγετών και παρέχοντας περισσότερες ευκαιρίες. Η ανταπόδοση είναι θεμελιώδης αξία μας, ενώ αναζητούμε ουσιαστικούς τρόπους μεγιστοποίησης της επιρροή μας.

 

Copy link
Powered by Social Snap