ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ

Η Endeavor οργανώνει και υλοποιεί προγράμματα για ανερχόμενους επιχειρηματίες

Το πρόγραμμα Endeavor Scale-up απευθύνεται σε ταχέως αναπτυσσόμενες τεχνολογικές εταιρείες, που έχουν ιδρυθεί από Έλληνες επιχειρηματίες από όλο τον κόσμο. Η συμμετοχή στο Endeavor Scale-up, θα διαρκεί από 6 έως 18 μήνες και έχει σκοπό να συμβάλει από νωρίς στη διεθνή ανάπτυξη των επιλεγμένων εταιριών και τελικά να οδηγήσει στην ένταξή τους στο παγκόσμιο δίκτυο της Endeavor, ως Endeavor Entrepreneurs.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Το πρόγραμμα Tech Trainee είναι μια πρωτοβουλία που συνδέει άμεσα τα τεχνολογικά εκπαιδευτικά τμήματα και τους φοιτητές τεχνολογίας με την αγορά εργασίας. Είναι το μοναδικό πρόγραμμα πρακτικής εργασίας που επικεντρώνεται στην τεχνολογία, προσφέροντας μια σειρά από μαθήματα σχεδιασμένα από επιχειρηματίες του δικτύου της Endeavor, αλλά και ευκαιρίες επαγγελματικής εξέλιξης σε επιλεγμένους αποφοίτους.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Το ΟΠΑΠ Forward, το μεγαλύτερο πρόγραμμα ενίσχυσης της επιχειρηματικότητας στην Ελλάδα,  προσφέρει μια μοναδική προοπτική εξέλιξης σε ταχέως αναπτυσσόμενες μικρομεσαίες επιχειρήσεις, οι οποίες χάρη στη δυναμική τους άνοδο δημιουργούν νέες θέσεις εργασίας. Σήμερα το πρόγραμμα υποστηρίζει 50 εταιρείες, που δραστηριοποιούνται σε 9 διαφορετικούς κλάδους, παράγουν τζίρο 400 περίπου εκατομμύρια ευρώ, ενώ έχουν δημιουργήσει 36.000 θέσεις εργασίας.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Copy link
Powered by Social Snap