ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ

Η Endeavor οργανώνει και υλοποιεί προγράμματα για ανερχόμενους επιχειρηματίες

Το πρόγραμμα Endeavor Scale-up απευθύνεται σε ταχέως αναπτυσσόμενες τεχνολογικές εταιρείες, που έχουν ιδρυθεί από Έλληνες επιχειρηματίες από όλο τον κόσμο. Η συμμετοχή στο Endeavor Scale-up, θα διαρκεί από 6 έως 18 μήνες και έχει σκοπό να συμβάλει από νωρίς στη διεθνή ανάπτυξη των επιλεγμένων εταιριών και τελικά να οδηγήσει στην ένταξή τους στο παγκόσμιο δίκτυο της Endeavor, ως Endeavor Entrepreneurs.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Το πρόγραμμα Endeavor Young Talent είναι μια πρωτοβουλία που συνδέει άμεσα τα Εκπαιδευτικά Τεχνολογικά Ιδρύματα/Σχολές Προγραμματισμού και τους φοιτητές τεχνολογίας με την αγορά εργασίας. Είναι το μοναδικό πρόγραμμα πρακτικής άσκησης που επικεντρώνεται στην τεχνολογία, συνδέοντας ταλαντούχους φοιτητές με τις καλύτερες ελληνικές επιχειρήσεις. Το πρόγραμμα στοχεύει στη μείωση του υψηλού ποσοστού ανεργίας των νέων και στη δημιουργία υψηλά αμειβόμενων θέσεων εργασίας στην Ελλάδα.

Το ΟΠΑΠ Forward, το μεγαλύτερο πρόγραμμα ενίσχυσης της επιχειρηματικότητας στην Ελλάδα,  προσφέρει μια μοναδική προοπτική εξέλιξης σε ταχέως αναπτυσσόμενες μικρομεσαίες επιχειρήσεις, οι οποίες χάρη στη δυναμική τους άνοδο δημιουργούν νέες θέσεις εργασίας. Σήμερα το πρόγραμμα υποστηρίζει 50 εταιρείες, που δραστηριοποιούνται σε 9 διαφορετικούς κλάδους, παράγουν τζίρο 400 περίπου εκατομμύρια ευρώ, ενώ έχουν δημιουργήσει 36.000 θέσεις εργασίας.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Το πρόγραμμα επιτάχυνσης που εφάρμοσε η Endeavor, σε συνεργασία με το πρόγραμμα Νέα Γεωργία για τη Νέα Γενιά, προσφέρεται στις νικήτριες καινοτόμες ιδέες και startups του διαγωνισμού Trophy Challenge. Περιλαμβάνει διεθνείς δράσεις δικτύωσης, πρόσβαση σε χρηματοδότηση, ολοκληρωμένη καθοδήγηση, εκπαιδευτικά σεμινάρια, πρόσβαση σε δεδομένα και πληροφορίες, καθώς και ένα εντυπωσιακό δίκτυο επιχειρηματιών που είναι πρόθυμοι να βοηθήσουν τους συμμετέχουσες επιχειρήσεις να εξελιχθούν σε καινοτόμες και επιτυχημένες. 

Copy link
Powered by Social Snap