ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ

Η Endeavor οργανώνει και υλοποιεί προγράμματα για ανερχόμενους επιχειρηματίες

Το πρόγραμμα Endeavor Young Talent είναι μια πρωτοβουλία που συνδέει άμεσα τα τεχνολογικά πανεπιστήμια και τους φοιτητές τεχνολογίας με την αγορά εργασίας. Είναι το μοναδικό πρόγραμμα πρακτικής άσκησης  που επικεντρώνεται στην τεχνολογία, συνδέοντας ταλαντούχους φοιτητές τεχνολογίας με τις καλύτερες ελληνικές εταιρείες. Το πρόγραμμα στοχεύει στη μείωση του υψηλού ποσοστού ανεργίας των νέων και στη δημιουργία υψηλά αμειβόμενων θέσεων εργασίας στην Ελλάδα.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Το ΟΠΑΠ Forward, το μεγαλύτερο πρόγραμμα ενίσχυσης της επιχειρηματικότητας στην Ελλάδα,  προσφέρει μια μοναδική προοπτική εξέλιξης σε ταχέως αναπτυσσόμενες μικρομεσαίες επιχειρήσεις, οι οποίες χάρη στη δυναμική τους άνοδο δημιουργούν νέες θέσεις εργασίας. Σήμερα το πρόγραμμα υποστηρίζει 50 εταιρείες, που δραστηριοποιούνται σε 9 διαφορετικούς κλάδους, παράγουν τζίρο 400 περίπου εκατομμύρια ευρώ, ενώ έχουν δημιουργήσει 36.000 θέσεις εργασίας.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Το πρόγραμμα επιτάχυνσης που εφάρμοσε η Endeavor, σε συνεργασία με το πρόγραμμα Νέα Γεωργία για τη Νέα Γενιά, προσφέρεται στις νικήτριες καινοτόμες ιδέες και startups του διαγωνισμού Trophy Challenge. Περιλαμβάνει διεθνείς δράσεις δικτύωσης, πρόσβαση σε χρηματοδότηση, ολοκληρωμένη καθοδήγηση, εκπαιδευτικά σεμινάρια, πρόσβαση σε δεδομένα και πληροφορίες, καθώς και ένα εντυπωσιακό δίκτυο επιχειρηματιών που είναι πρόθυμοι να βοηθήσουν τους συμμετέχουσες επιχειρήσεις να εξελιχθούν σε καινοτόμες και επιτυχημένες. 

Copy link
Powered by Social Snap