Faces of Impact | Workable

Τελευταία Νέα | Workable

Η Workable εισήγαγε μια δωρεάν υπηρεσία επανένταξης στην εργασία με την ονομασία Workable Bridge, η οποία συνδέει απολυμένους εργαζόμενους με άλλους πελάτες της Workable, οι οποίοι εξακολουθούν να κάνουν προσλήψεις.

Επιπλέον, το διαδικτυακό λογισμικό για την εξεύρεση προσωπικού προσφέρει δωρεάν χρήση του νέου λογισμικού συνέντευξης με βίντεο σε όλους τους πελάτες, καθώς και πρόσβαση σε μια βιβλιοθήκη περιεχομένου με θέμα την απόκριση στον COVID-19, η οποία περιλαμβάνει πρότυπα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και πολιτικών, καθώς και άρθρα που μπορούν να φανούν χρήσιμα σε όσους αναζητούν λύσεις και πληροφορίες κατά τη διάρκεια της πανδημίας COVID-19.

Συνέντευξη | Σπύρος Μαγιάτης & Νίκος Μωραϊτάκης, Συνιδρυτές της Workable

Πείτε μας τι κάνει την εταιρεία σας μοναδική.

Η Workable παρέχει σε μικρομεσαίες επιχειρήσεις λογισμικό που βασίζεται σε υπολογιστικό νέφος για τη διαχείριση της διαδικασίας εξεύρεσης προσωπικού. Οι εταιρείες έχουν την ικανότητα να δημοσιεύουν ευκαιρίες απασχόλησης μέσα στην πλατφόρμα μας, να δέχονται αιτήσεις, να αξιολογούν βιογραφικά σημειώματα, να προγραμματίζουν συνεντεύξεις και τέλος να προσλαμβάνουν τους καλύτερους υποψήφιους σε λιγότερο χρόνο και με μικρότερο κόστος. 

Περιγράψτε μας τι σημαίνει για εσάς το να είστε επιχειρηματίας.

Επιχειρηματικότητα για μας σημαίνει καινοτομία και όραμα. Η επιχειρηματικότητα είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με τη δημιουργικότητα και την ικανότητα να αλλάζεις τα δεδομένα, όταν δίνεις μια δραστική λύση σε ένα «πρόβλημα» που κανείς δεν είχε επιλύσει ως εκείνη τη στιγμή. Είναι η θέληση για σκληρή δουλειά, η τάση να αμφισβητεί κανείς την υπάρχουσα κατάσταση και η επιθυμία να προχωράει μπροστά. Πρέπει να βρίσκεται κανείς σε εγρήγορση και την κατάλληλη στιγμή να αρπάζει την ευκαιρία. 

Πώς διαφέρει το όραμά σας σήμερα από το όραμα που είχατε όταν ιδρύσατε την επιχείρηση;

Είμαστε ήδη ανάμεσα στα πιο δημοφιλή εργαλεία διαχείρισης της διαδικασίας εξεύρεσης προσωπικού και πιστεύουμε ότι σύντομα θα γίνουμε η μοναδική εταιρεία που προσφέρει αυτή την υπηρεσία. Προγραμματίζουμε να επεκταθούμε στην αγορά της Ασίας. Επενδύουμε γενναία στη νέα τεχνολογία και ιδιαίτερα στην τεχνητή νοημοσύνη. Δεν πιστεύουμε ότι στο εγγύς μέλλον την τελική απόφαση για τον πιο κατάλληλο εργαζόμενο θα την παίρνει ένας υπολογιστής, αλλά η τεχνητή νοημοσύνη θα βοηθά σημαντικά τον χρήστη να κάνει τη σωστή επιλογή. 

Ποια είναι, κατά τη γνώμη σας, τα τρία χαρακτηριστικά του ιδανικού εργαζόμενου;

Πέρα από τις τεχνικές ικανότητες, που είναι εξαιρετικά σημαντικές στον κλάδο της τεχνολογίας, αναζητούμε εργαζόμενους που θα γίνουν συνεργάτες μας. Θέλουμε να έχουμε τις ίδιες φιλοδοξίες με επαγγελματίες που είναι προσανατολισμένοι στην ομαδική δουλειά και είναι πρόθυμοι να δουλέψουν σκληρά για να πετύχουν τους στόχους τους. Είμαστε υπερήφανοι που διακεκριμένοι επαγγελματίες επέλεξαν να συνεργαστούν μαζί μας και εμείς τους ανταμείβουμε με επιμορφώσεις και πρόσθετες αμοιβές. 

Η Workable έγινε μέλος της Endeavor το 2016.

Η Workable είναι η κορυφαία πλατφόρμα προσλήψεων παγκοσμίως. Παρέχει στους in-house recruiters και σε hiring teams περισσότερους τρόπους για να βρουν πιο καταρτισμένους υποψήφιους, και τους βοηθά να συνεργαστούν για να εντοπίσουν και να προσλάβουν τους καλύτερους. Οι εταιρείες που χρησιμοποιούν το λογισμικό μας,προχωρούν γρηγορότερα από την αγγελία στο offer letter, μέσω αυτοματοποιημένων και AI-powered εργαλείων, που βρίσκουν και προτείνουν υποψήφιους, απλοποιούν τη λήψη αποφάσεων και βελτιώνουν τη διαδικασία πρόσληψης. Η Workable ιδρύθηκε το 2012 και έκτοτε έχει βοηθήσει περισσότερες από 20.000 εταιρείες να προσλάβουν ένα εκατομμύριο υποψηφίους.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap