ΚΟΝΒΑ ΑΕΒΕ

Γιάννα
Τζίκα

'Eτος Επιλογής

2017

τομέας

Τρόφιμα & Ποτά

υπάλληλοι

216

ιστοσελίδα

https://www.konva.gr
Στόχος μας να γίνουμε οι πρωτοπόροι στο χώρο των διατηρημένων ιχθυοπροϊόντων σε όλο τον κόσμο.

Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ

Η ΚΟΝΒΑ ΑΕΒΕ είναι μια αμιγώς ελληνική εταιρεία με έδρα στην βιομηχανική περιοχή του Κιλκίς και κύρια δραστηριότητα μας  είναι η παραγωγή , κονσερβοποίηση και διανομή ιχθυηρών. Επίσης,  τα τελευταία χρόνια , δραστηριοποιούμαστε στην παραγωγή κατεψυγμένων ιχθυηρών. Τέλος, έχουμε συνεργασία με πολλές αλυσίδες σούπερ-μάρκετ για προϊόντα ιδιωτικής ετικέτας. 

Από την δεκαετία του 70’ , έχουμε καταφέρει να εδραιώσουμε τις μάρκες μας TRATA και FLOKOS στην ελληνική αγορά κατέχοντας μεγάλα μερίδια σε όλες τις κατηγορίες ιχθυηρών. Η μεγάλη παραγωγική μας δυνατότητα και σε ποσότητα αλλά και σε ποικιλία ψαριών που περιλαμβάνει σαρδέλες, γαύρους, τόνους, καλαμάρια, Ρέγγα , χταπόδι κλπ.,  μας δίνει ένα σημαντικό πλεονέκτημα στην αγορά. Όλα τα προϊόντα μας παράγονται στις εγκαταστάσεις μας που μας επιτρέπει να έχουμε ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα  ελέγχους ασφάλειας και ποιότητας σε όλη την παραγωγική διαδικασία. Η ποιότητα των προϊόντων μας ήταν και θα είναι ο βασικός μας σκοπός.  

Η ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ

Η Γιάννα κληρονόμησε από νωρίς το γονίδιο της επιχειρηματικότητας, που φαίνεται πως πάντα έτρεχε στο DNA της οικογένειας Τζίκα. Σήμερα, είναι CEO της ΚΟΝΒΑ και ανήκει στην τρίτη γενιά της επιχείρησης. Αφού ολοκλήρωσε τις σπουδές της στο Marketing  στο  University  of  Sheffield, το 2003 εντάχθηκε στο δυναμικό της εταιρείας όπου κατάφερε να αξιοποιήσει  με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τις σπουδές της, περνώντας σταδιακά για 12 χρόνια, απ’ όλα τα Τμήματα της επιχείρησης. Το 2015, μετά την ανάληψη της νέας της θέσης, έδωσε νέα πνοή στην εταιρία. Μέσα από μία νέα οπτική θεώρησης των πραγμάτων, έδωσε μεγάλη έμφαση στην τεχνολογία σε όλα τα στάδια της παραγωγής, στη βαθιά γνώση και στην επιμονή για το αποτέλεσμα. Ένα από τα μότο της είναι ότι, με σκληρή δουλειά και προσήλωση στο στόχο  μπορείς να μετατρέψεις την επιχείρηση σε ένα σπουδαίο πρωταγωνιστή. Η δικαίωση δεν άργησε να έρθει αφού η θέση της KONVA ισχυροποιήθηκε σημαντικά όσο στην ελληνική αλλά και στη διεθνή αγορά.

Copy link
Powered by Social Snap