ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ Χ.Κ. ΑΒΕΤ

Χρήστος
Παπαδημητρίου

'Eτος Επιλογής

2014

τομέας

Τρόφιμα & Ποτά

υπάλληλοι

49

ιστοσελίδα

http://papadim.com/
Στόχος μας είναι να προσφέρουμε υγιεινά προϊόντα με υψηλή θρεπτική αξία σε καταναλωτές από όλο τον κόσμο.

Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ

H ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ Χ.Κ. ΑΒΕΤ ιδρύθηκε το 1939 από τον παππού του Χρήστου παράγοντας και εξάγοντας σταφίδα και σήμερα αποτελεί μια από τις μεγαλύτερες εταιρείες τροφίμων στη Νότια Ελλάδα. Με μια σειρά ποιοτικών και καινοτόμων μεσογειακών προϊόντων, έχει καταφέρει να διακριθεί στην Ελλάδα και διεθνώς σε 35 χώρες. Σήμερα, δίνει έμφαση στο 100% φυσικό βαλσαμικό ξύδι που παράγεται αποκλειστικά από ελληνική σταφίδα καθώς και τη νέα γενιά καινοτόμων μεσογειακών προϊόντων με βάση το ξύδι

Ο ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ

Ο Χρήστος αποτελεί την τρίτη γενιά στην ιστορία της οικογενειακής επιχείρησης και έχει βιώσει από πρώτο χέρι όλες τις αλλαγές στo εμπόριο της σταφίδας καθώς και τη στροφή που πραγματοποίησε ο πατέρας του προς την παραγωγή βαλσαμικού ξυδιού το 1998. Αφού ολοκλήρωσε τις σπουδές του στη διοίκηση επιχειρήσεων και στο μάρκετινγκ στο Πανεπιστήμιο του Πειραιά, ο Χρήστος ξεκίνησε να εργάζεται στην επιχείρηση το 2004. Εκείνη την εποχή, η παραγωγή ήταν ακόμα προσανατολισμένη στη σταφίδα και η επιχείρηση διέθετε μόνο δύο βαλσαμικά ξύδια με κωδικούς αποθέματος σε ελληνικά σούπερ μάρκετ. Ο Χρήστος μετονόμασε τα προϊόντα, δημιούργησε νέες μοντέρνες ετικέτες και άρχισε να εμπλουτίζει τα προϊόντα της εταιρείας με νέες γεύσεις και μια σειρά μουστάρδας. Από τότε που ο Χρήστος άρχισε να εργάζεται στην Papadimitriou, η εταιρεία αύξησε το μερίδιό της στην ελληνική αγορά του βαλσαμικού ξυδιού από 10% σε 40%, και επέκτεινε τις εξαγωγές της από 14 σε 28 χώρες. 

Copy link
Powered by Social Snap