ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΚΑΡΙΕΡΑΣ

Research Manager, Endeavor Insight

ΡΟΛΟΣ:

Σχεδιάζει, διευκολύνει και διαχειρίζεται το τμήμα Έρευνας του οργανισμού. Υποστηρίζει και παρέχει καθοδήγηση στην έρευνα σε διαφορετικούς τομείς, τάσεις της αγοράς, βέλτιστες πρακτικές και άλλα.

Research Assistant, Endeavor Insight

ΡΟΛΟΣ:

Παίρνει συνεντεύξεις από επιτυχημένους επιχειρηματίες της ελληνικής αγοράς, διεξάγει μελέτες περίπτωσης για επιχειρηματίες, συντάσσει εκθέσεις και γραφικές αναπαραστάσεις δεδομένων, αναπτύσσει αναλυτικές περιγραφές που θα προβάλλονται σε συνεργάτες και εταίρους.

Intern, Content

ΡΟΛΟΣ:

Διεξάγει έρευνα, παίρνει συνεντεύξεις από επιτυχημένους επιχειρηματίες της ελληνικής αγοράς και συντάσσει κείμενα.

Office Manager

ΡΟΛΟΣ:

Οργάνωση των καθημερινών λογιστικών διαδικασιών της εταιρείας, τήρηση αρχείων για όλες τις συναλλαγές, προετοιμασία μηνιαίων και τριμηνιαίων οικονομικών εκθέσεων και διαχείριση αποζημιώσεων.

Intern, Marketing & Communications

ΡΟΛΟΣ:

Ενδυναμώνει και συμβάλλει στην αναγνωρισιμότητά της Endeavor στη χώρα μας μέσω της ανάπτυξης ολοκληρωμένων στρατηγικών μάρκετινγκ και επικοινωνίας που περιλαμβάνουν εκδηλώσεις, εκστρατείες ενημέρωσης και προβολής σε διαδικτυακά μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Associate, Entrepreneur Selection & Growth

ΡΟΛΟΣ:

Υποστηρίζει τη Διαδικασία Επιλογής της Endeavor, επιταχύνει το αντίκτυπο των επιχειρηματιών μέσω των υπηρεσιών της Endeavor και υποστηρίζει την υπόλοιπη ομάδα ESG του οργανισμού.

Manager, Entrepreneur Selection & Growth

ΡΟΛΟΣ:

Διευθύνει την ομάδα ESG της Endeavor, συντονίζει τη Διαδικασία Επιλογής του οργανισμού και επιταχύνει το αντίκτυπο των επιχειρηματιών μέσω των υπηρεσιών της Endeavor.

Ενημερωθείτε για ευκαιρίες καριέρας μέσα από το παγκόσμιο δίκτυο της Endeavor.

Copy link
Powered by Social Snap