ΑΠΟΣΤΟΛΗ

Υποστηρίζουμε την επιχειρηματικότητα που αλλάζει τα δεδομένα

Αποστολή της Endeavor είναι να υποστηρίζει και να αναδεικνύει την επιχειρηματικότητα που μετασχηματίζει τις τοπικές κοινωνίες. Θεμελιώδης πεποίθηση της Endeavor είναι ότι η δημιουργία θέσεων εργασίας, η καινοτομία και η συνολική ευημερία ευδοκιμούν όπου υπάρχει ισχυρή στήριξη στους πολλά υποσχόμενους επιχειρηματίες.

ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ ΜΕ ΥΨΗΛΟ ΑΝΤΙΚΤΥΠΟ είναι εκείνοι που:

Η Endeavor προσφέρει στους προσεκτικά επιλεγμένους επιχειρηματίες της, τους Endeavor Entrepreneurs, μια πρώτης τάξεως έγκριση, ένα ασυναγώνιστο δίκτυο προσωπικών και επαγγελματικών επαφών, απρόσκοπτη κεφαλαιακή συγχρηματοδότηση και peer-to-peer ανταλλαγή ιδεών σε πραγματικά παγκόσμιο επιπεδο. 

Η Endeavor προβάλλει την ηγετική της σκέψη σε παγκόσμιο επίπεδο, επιδεικνύοντας την πρωταρχική σημασία της επιχειρηματικότητας που συμβάλλει στο μετασχηματισμό της κοινωνίας, αποδεικνύοντας παράλληλα ότι οι σημαντικές καινοτομίες μπορούν να προέλθουν από κάθε γωνιά του κόσμου. 

Οι επιτυχημένοι επιχειρηματίες με υψηλό αντίκτυπο δημιουργούν πολλαπλασιαστικά αποτελέσματα: Νέοι άνθρωποι από κάθε γωνιά του κόσμου, ανεξάρτητα από τον τόπο γέννησης ή το υπόβαθρό τους, μαθαίνουν για τις επιτυχίες τους και πιστεύουν ότι κι αυτοί μπορούν να κάνουν μεγάλα όνειρα, μπορούν να αναπτυχθούν και να αφήσουν το αποτύπωμά τους στην κοινωνία. 

Ο απώτερος στόχος της Endeavor είναι ένα πιο ισότιμο και ευήμερο μέλλον για όλους.

Copy link
Powered by Social Snap