ΟΜΑΔΑ
unnamed

Παναγιώτης Καραμπίνης

Διευθύνων Σύμβουλος Endeavor Greece

Ο Παναγιώτης είναι κάτοχος πτυχίου Χρηματοοικονομικής και Τραπεζικής Διοίκησης από το Πανεπιστήμιο του Πειραιά. Κατά τη διάρκεια των σπουδών του εργάστηκε στην ομάδα επενδύσεων Διεθνών Αμοιβαίων Κεφαλαίων στην Ελλάδα και στη συνέχεια ως επικεφαλής εταιρικών συνεργασιών στην AIESEC στην Ελλάδα, τη μεγαλύτερη φοιτητική οργάνωση στον κόσμο.

Ο Παναγιώτης εντάχθηκε στο Endeavor το 2012 και μέχρι το 2018 όπου εργάστηκε στην ανάπτυξη του δικτύου, επιβλέποντας τη διαδικασία επιλογής υποψηφίων επιχειρηματιών και διαχειρίζοντας ένα χαρτοφυλάκιο 14 μεγάλων επιχειρηματιών στην Ελλάδα, ιδιοκτήτες επιτυχημένων εταιρειών όπως Workable, FrezyDerm, Ergon εστιατόρια, Konva, Αδελφούς Χριστοδούλου, Metamaterial Inc και άλλα. Ο Παναγιώτης ήταν επίσης ο υπεύθυνος του Global F & B Community, μια κοινότητα 80 επιχειρηματιών Endeavor με υψηλό αντίκτυπο, από 30 χώρες, οι οποίες εργάζονται στη βιομηχανία F & B. Μέσα από τη ένωση και συνεργασία όλων των επιχειρηματιών του κλάδου, ο Παναγιώτης διοργάνωσε πρωτοβουλίες και εκδηλώσεις F & B σε όλο τον κόσμο για να βοηθήσει την κοινότητα να αναπτύξει τις επιχειρηματικές δράσεις και δεξιότητές της. Από το 2018 έχει αναλάβει τη θέση του Διευθύνοντα Συμβούλου της Endeavor Greece.

Ο Παναγιώτης είναι συνιδρυτής της TEDxKalamata, εθελοντής Σαμαρείτης του Ερυθρού Σταυρού και συμμετέχει ως Σύμβουλος σε κερδοσκοπικούς και μη κερδοσκοπικούς οργανισμούς.

Μείνετε ενημερωμένοι με τα τελευταία νεα!