ΟΜΑΔΑ
C57A4447

Αθανάσιος Τριανταφυλλάκης

Entrepreneur Selection & Growth Manager

Ο Σάκης είναι υπεύθυνος για την επιλογή και υποστήριξη των επιχειρηματιών του δικτύου στην Endeavor Greece. Έχει επικεντρωθεί ως επί το πλείστον σε υψηλά τεχνολογικές και καινοτόμες επιχειρήσεις καθώς έχει πάνω από 8 χρόνια εμπειρίας στον τομέα των πωλήσεων και της επιχειρηματικής ανάπτυξης για εταιρείες στον χώρο της τεχνολογίας και καινοτομίας.

Πριν ενταχθεί στην Endeavor, είχε ιδρύσει την PanelSensor, μια ισχυρή διαδραστική πλατφόρμα όπου το κοινό μπορεί να συμμετέχει ενεργά στα συνέδρια και στα workshops. Παρακολουθεί πάντα τις τελευταίες τάσεις της τεχνολογίας και μαθαίνει ακόμα περισσότερο μέσω του Tech Talks Central, όπου παίρνει συνεντεύξεις από ειδικούς και ηγέτες στο χώρο της τεχνολογίας σε διάφορους τομείς. Είναι επίσης συνεργάτης του Sales Explorers, μιας συμβουλευτικής εταιρείας στην ανάπτυξη πωλήσεων στο χώρο των τηλεπικοινωνιών.

Είναι πτυχιούχος Οικονομικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Αθηνών, κάτοχος Μεταπτυχιακού στην Πληροφορική από το Πανεπιστήμιο του Πειραιά και έχει ολοκληρώσει ένα ετήσιο πρόγραμμα εξειδίκευσης στα Big Data & Business Analytics από το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών.

Μείνετε ενημερωμένοι με τα τελευταία νεα!