ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ
photo

Mareva Grabowski

Ιδρύτρια & Αντιπρόεδρος ΔΣ Endeavor Greece

H Mareva Grabowski είναι ιδρύτρια και Managing Partner στη Zeus + Δione, μια ελληνική εταιρεία ρούχων και αξεσουάρ υψηλής ποιότητας με βάση τις παραδοσιακές τεχνικές. Είναι επίσης ιδρύτρια και αντιπρόεδρος της Endeavor Greece, διεθνούς μη κερδοσκοπικού οργανισμού που εντοπίζει και υποστηρίζει τους πιο υποσχόμενους επιχειρηματίες της χώρας.

Έχει εργαστεί για 12 χρόνια σε τμήματα investment banking και asset management της Deutsche Bank (1995-2007). Το 2007, ίδρυσε την MG Capital Advisors S.A., μια ανεξάρτητη συμβουλευτική εταιρεία με ειδίκευση σε portfolio management για εταιρικούς πελάτες και ιδιώτες. Το 2010, η Mareva ίδρυσε την Eternia Capital, μια εταιρεία asset management με ειδίκευση σε επενδύσεις hedge fund.

Είναι κάτοχος BA in Political Science and History από το Boston College, MIA από το Columbia University και MA από το Harvard Business School.

Είναι, επίσης, μέλος της Asia Pacific Acquisitions Committee στην TATE Modern, του Board of Trustees για την Athens Biennale και της Επιτροπής Στήριξης Σύγχρονης Τέχνης του Μουσείου Κυκλαδικής Τέχνης.

Μείνετε ενημερωμένοι με τα τελευταία νεα!