ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΣΕ ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΟΥΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ

Μετά την επιλογή, οι επιχειρηματίες απολαμβάνουν υπηρεσίες διαμορφωμένες ανάλογα με τις ανάγκες τους από ένα δίκτυο 1,000+ εθελοντών επιχειρηματιών σε εθνικό και διεθνές επίπεδο, που λειτουργούν ως mentors, advisors, connectors, επενδυτές και πρότυπα.

Στρατηγική καθοδήγηση

Κάθε εταιρεία που εντάσσεται στο δίκτυο αποκτά πρόσβαση στους mentors της Endeavor Greece και λαμβάνει καθοδήγηση σε σχέση με τα στρατηγικά σχέδια, τους στόχους, τις προτεραιότητες και τις σχεδιαζόμενες δράσεις της.

Πρόσβαση σε επενδυτές

Όταν οι Endeavor Entrepreneurs αναζητούν χρηματοδότηση, μπορούν σε συνεργασία με την Endeavor να βελτιώσουν τη στρατηγική τους και τα σχετικά υλικά. Για να τους βοηθήσει να ανταποκριθούν στις ανάγκες αυτής της διαδικασίας, η Endeavor τους φέρνει σε επαφή με έναν Global Mentor—συνήθως έμπειρο mentor ή επενδυτή από τις ΗΠΑ—που τους καθοδηγεί. Μόλις είναι έτοιμος ο επιχειρηματίας να συναντήσει επενδυτές, η Endeavor προσφέρει πρόσβαση σε περισσότερα από χίλια επενδυτικά σχήματα. Επίσης, διοργανώνονται εκδηλώσεις με το δίκτυο επενδυτών—4 φορές ετησίως ανά τον κόσμο – και προσωπικές συναντήσεις ανάλογα με τις ανάγκες.

Endeavor Catalyst

Το Endeavor Catalyst είναι ένα καινοτόμο εργαλείο συνεπένδυσης, ειδικά σχεδιασμένο για να στηρίζει τους επιχειρηματίες του δικτύου και να συμβάλει στη βιωσιμότητα της Endeavor. Το Endeavor Catalyst επενδύει σε συνδυασμό με άλλους θεσμικούς επενδυτές σε επιχειρήσεις του δικτύου Endeavor, σε περιπτώσεις που η συνολική επένδυση είναι $5 εκ και πάνω. Από το 2012 που ιδρύθηκε, το Endeavor Catalyst έχει υπό διαχείριση κεφάλαιο $35 εκ. και δύο σχήματα: το Endeavor Catalyst Philanthropies (με τη συμμετοχή 15 δωρητών) και το Endeavor Catalyst I, LP (επενδύσεις από 99 Limited Partners). Μέχρι τον Απρίλιο 2016, το Endeavor Catalyst έχει ολοκληρώσει 34 επενδύσεις συνολικής αξίας $19εκ σε επιχειρήσεις του δικτύου Endeavor σε 14 αγορές.

Διεθνής Δικτύωση

Οι Endeavor Entrepreneurs αποκτούν πρόσβαση σε mentors και συνεργάτες από το διεθνές δίκτυο της Endeavor, μέσω μιας προσέγγισης διαμορφωμένης ανάλογα με τις ανάγκες. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει mentoring, στρατηγικές κατευθύνσεις και επαφή με οργανισμούς και επαγγελματίες σε διάφορους τομείς.

Προγράμματα Συνεργατών

Η Endeavor Global έχει χτίσει συνεργασίες με κορυφαίους οργανισμούς, όπως η ΕΥ, προκειμένου να ενισχύσει τη στήριξη που προσφέρεται στους επιχειρηματίες. Παράλληλα, τα τοπικά γραφεία έχουν αναπτύξει δικές τους συνεργασίες και προγράμματα για να προσφέρουν τις απαραίτητες υπηρεσίες σε κάθε χώρα. Τα προγράμματα συνεργατών καλύπτουν βασικές ανάγκες (π.χ. οικονομική διαχείριση, τεχνολογία, marketing, διαχείριση ανθρώπινου δυναμικού) και είναι προσαρμοσμένα σε κάθε επιχειρηματία. Η διάρκειά τους ποικίλει από λίγες μέρες έως και μερικές εβδομάδες και περιλαμβάνουν εξειδικευμένα projects από στελέχη των συνεργατών.

Επικοινωνία

Η Endeavor παρέχει υπηρεσίες προβολής των επιχειρηματιών στα ΜΜΕ και στα κοινωνικά της δίκτυα στην Ελλάδα και διεθνώς και στρατηγική καθοδήγηση σε θέματα marketing και επικοινωνίας.

Εκδηλώσεις

Η Endeavor οργανώνει εκδηλώσεις κάθε χρόνο με στόχο τη δικτύωση επιχειρηματιών με mentors και επενδυτές και την ενθάρρυνση νέων ιδεών, συνεργειών και συνδέσεων. Διεθνείς εκδηλώσεις όπως Endeavor Gala, Retreat και Investor Treks περιλαμβάνουν βραβεύσεις, roundtable και panel συζητήσεις, speed dating με επενδυτές, δείπνα και επισκέψεις σε επιχειρήσεις. Διοργανώνονται, επίσης, εκδηλώσεις από τα τοπικά γραφεία, οι οποίες αποτελούν μοναδική ευκαιρία δικτύωσης των Endeavor Entrepreneurs με άλλους επιχειρηματίες, mentors, επενδυτές και μέλη της επιχειρηματικής κοινότητας της χώρας τους ή των γειτονικών χωρών.

Συνεργασίες με Πανεπιστήμια

Κάθε χρόνο, η Endeavor προσλαμβάνει φοιτητές MBA από κορυφαία business schools των ΗΠΑ (πχ. Stanford, Harvard, MIT-Sloan, Wharton, Columbia, Kellogg, Yale SOM κ.λπ.) για 10 εβδομάδες το καλοκαίρι για να εργαστούν στις επιχειρήσεις των Endeavor entrepreneurs ως “eMBAs.” Οι τρεις βασικές περιοχές ενδιαφέροντος για τα eMBA είναι στρατηγική, λειτουργία και χρηματοδότηση. Συνήθως 30 – 35 φοιτητές εργάζονται κάθε καλοκαίρι.

Μείνετε ενημερωμένοι με τα τελευταία νεα!