Αποστολή

Η Endeavor είναι ένας διεθνής μη κερδοσκοπικός οργανισμός που επιλέγει και στηρίζει τις πιο υποσχόμενες επιχειρήσεις ανά τον κόσμο με τη βοήθεια των κορυφαίων επιχειρηματικών ηγετών και επενδυτών παγκοσμίως.

Η Endeavor αναζητά επιχειρήσεις που έχουν ήδη ετήσιο κύκλο εργασιών μεταξύ €1 εκατομμυρίου και €50 εκατομμυρίων. Μέσω των γραφείων της σε 20+ χώρες, εντοπίζει τους καλύτερους νέους επιχειρηματίες που ηγούνται καινοτόμων εταιρειών με υψηλό ρυθμό ανάπτυξης σε διάφορους τομείς και τους βοηθάει να αξιοποιήσουν τις δυνατότητές τους μέσω ενός ασυναγώνιστου δικτύου κορυφαίων επαγγελματιών. Μέσω ενός ισχυρού δικτύου 3,000 επιχειρηματικών ηγετών παγκοσμίως και στρατηγικών συνεργατών στην Ελλάδα (Εθνική Τράπεζα, EY, DDB/Tribal) και διεθνώς, η Endeavor Greece στηρίζει τους επιχειρηματίες σε τρεις κυρίως άξονες: πρόσβαση σε αγορές, πρόσβαση σε επενδύσεις και δανεισμό, στρατηγικές συμβουλές σε θέματα οικονομικής διαχείρισης, διαχείρισης ανθρώπινου δυναμικού, branding και επικοινωνία.

Οι επιλεγμένοι αυτοί επιχειρηματίες με τη βοήθεια της Endeavor έχουν τη δυνατότητα να αναπτυχθούν γρήγορα, να δημιουργήσουν θέσεις εργασίας και να συνεισφέρουν στη γενικότερη οικονομική ανάπτυξη. Έχουν, επίσης, τη δύναμη να εμπνέουν άλλους λειτουργώντας ως πρότυπα. Οι επιχειρηματίες αυτοί αποτελούν το κλειδί της βιώσιμης οικονομικής ανάπτυξης.

Από το 1997, έχουν επιλεχθεί περισσότεροι από 1000+ Endeavor Entrepreneurs από 600+ εταιρείες παγκοσμίως, οι οποίοι έχουν εξασφαλίσει περισσότερες από 500,000 θέσεις εργασίας και το 2014 κατέγραψαν τζίρους περισσότερα περίπου $8 δισ.

Μείνετε ενημερωμένοι με τα τελευταία νεα!